آموزشهای عمومی هفته سلامت در آرامگاه سعدی توسط تیم سلامت بیمارستان حضرت زینب(س)

همزمان با شروع هفته سلامت و مصادف با روز بزرگداشت استاد سخن سعدی شیرازی ، یک تیم سیزده نفره از پرسنل بیمارستان حضرت زینب(س) با حضور در آرامگاه سعدی به آموزش موارد مرتبط با هفته سلامت به  بازدید کنندگان پرداختند.به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت زینب(س)تیم برگزار کنندگان هفته سلامت با حضور در آرامگاه به بازدیدکنندگان آموزش های لازم در زمینه های دیابت، افسردگی،اضطراب،بهداشت دست، ایدز، بیماری های مقاربتی، اعتیاد، تغذیه ، سرطان ، کودکان ، ترویج زایمان طبیعی ، زایمان ایمن و بیماری های قلبی را ارائه دادند.طاهره رضایی سوپروایزور کنترل عفونت  در این رابطه گفت : با توجه به شعار هفته سلامت امسال ( آموزش سلامتی برای همه در همه جا ) تیم سلامت بیمارستان در آرامگاه سعدی به آموزش سلامت همگانی پرداختند. این تیم که متشکل از پرستاران و ماماهای با تجربه بیمارستان بود با حضور در مکانهای مختلف آرامگاه به بازدیدکنندگان در سنین و اقشار مختلف آموزش های لازم را ارائه دادند.وی افزود: این آموزش ها نه تنها با استقبال بسیار خود بازدیدکنندگان روبرو شد بلکه گردشگران خارجی را نیز مشتاق به دریافت اطلاعات در تمام زمینه های آموزش سلامت گردانید.علاوه بر مدارس مقاطع مختلف تحصیلی همچون مدرسه ابتدایی تسنیم، متوسطه فارابی ، و مدرسه کودکان استثنایی اسلامی که از بازدید کنندگان آرامگاه سعدی بودند گروهای سالمندان از کانون شهید انجوی ،سخن عشق و گروه مشاعره شهرستان بیضا نیز از آموزشهای مذکور بهره بردند.وی ادامه داد :آموزشهای سلامت تنها به بازدید کنندگان معطوف نگردید و غرفه داران بلاخص فروشندگان مواد غذایی و پرسنل آزامگاه نیز از این خدمات بهره بردند.

photo_2018-04-22_10-46-29.jpg  photo_2018-04-22_10-47-04.jpg
photo_2018-04-22_11-39-20.jpgphoto_2018-04-22_11-39-52.jpg