بیش از یک هزار خدمت رایگان به دانش آموزان، کارکنان و والدین هنرستان راضیه

در حضور چهار روزه تیم سلامت بیمارستان حضرت زینب (س) در هنرستان راضیه بیش از هزار خدمت رایگان به دانش آموزان، کارکنان و والدین این مدرسه ارائه گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت زینب(س) تیم سلامت این مرکز آموزشی درمانی از دوم اردیبهشت ماه به مدت چهار روز مصادف با هفته سلامت با برپایی غرفه سلامت و انجام  فعالیتهای مختلف به ارائه خدمات بهداشتی درمانی به دانش آموزان، کارکنان و والدین هنرستان راضیه از مدارس ناحیه 3 شیراز پرداخت.
مریم السادات سجادی " مدیر پرستاری بیمارستان حضرت زینب(س) در این خصوص گفت: تیم سلامت بیمارستان حضرت زینب (س) بعد از هماهنگی های انجام شده با آموزش و پرورش ناحیه 3 شیراز با پرپایی غرفه سلامت در هنرستان راضیه واقع در بلوار زینبیه به انجام خدمات بهداشتی عمومی و تخصصی کرد. در چهار روز برپایی غرفه بیش از یک هزار خدمت رایگان به گروه های هدف تعیین شده در این مدرسه ارائه گردید. که این خدمات  چک فشارخون، چک قند خون، اندازه گیری قد و BMI ، انجام مشاوره مامایی وپرستاری، آموزش گروهی مشاور تغذیه، غربالگری تست سرطان دهنه رحم، آموزش وغربالگری سرطان سینه، تست تشخیص ایدز، آموزش احکام بانوان (نوجوانان)، آموزش ومشاوره دوران بلوغ، آموزش احیا قلبی – ریوی پایه، ویزیت پزشک عمومی، ویزیت پزشک داخلی، ویزیت پزشک زنان، ویزیت روان پزشک، مشاوره تغذیه سالم، آموزش بهداشت دست بصورت گروهی و همچنین آموزش ارگونومی وحمل صحیح کوله پشتی بودند که توسط پزشکان، پرستاران ، ماماها، روانشناسف کارشناس تغذیه، مبلغ دینی با تجربه بیمارستان ارائه گردیده است.

وی در تشریح فعالیتهای انجام شده افزود: فعالیتهای انجام شده با توجه به رده سنی دانش آموزان و جنسیت آنها تدوین گردید و در این راستا با توجه به مشکلات دختران جامعه در این سن علاوه بر آموزشهای بهداشت عمومی به طور تخصصی آموزشهای مورد نیاز دوران بلوغ که نا اشنایی با آنها مشکلات زیادی را همیشه به همرا داشته است نیز مورد توجه قرار گرفت. وی افزود باتوجه به حجب و حیا موجود در جامعه ایرانی اسلامی که در میان دختران و بانوان بیشتر است استفاده از تیم سلامت شامل پزشکان، پرستاران، ماماها، روانشناسان کارشناسان تغذیه و مبلغان دینی که همگی از بانوان بودند موجب گردید تا مسائل و مشکلات این جامعه هدف بدون هیچ مانعی شناسایی و برطرف گردد.

honarestan_x1x.jpghonarestan_x2x.jpg
honarestan_x3x.jpghonarestan_x4x.jpg