معرفی توانمندی های مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) به مشاور عالی رئیس دانشگاه و همفکری برای ارتقای خدمات

مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی دکتر «حسین نیک نهاد» معاون غذا و دارو و جمعی از مدیران دانشگاه، از مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) بازدید کرده و با مسوولان این بیمارستان پیرامون نیازمندی ها و راهکارهای ارتقای خدمات این مرکز، تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت رینب(س)، دکتر «سید منصور کشفی» در این نشست گفت: با توجه به توانمندی ها و فعالیت های انجام شده در این مرکز، باید برای رفع چالش ها توسعه خدمات، مصوبه ها و اقدامات جدیدی در دستور کار قرار گیرد.

مشاور عالی رییس دانشگاه با اشاره به خدمات این بیمارستان در زمینه زنان و ناباوری، خواستار حمایت نیک اندیشان سلامت و مدیران و مسوولان در تکمیل و تجهیز پروژه ها و بخش های مختلف این مرکز شد.

پیگیری برای پرداخت معوقه ها کارکنانف دیگر محور این نشست مشترک بود.

در این بازدید دکتر کشفی از بخش های مختلف بیمارستان از جمله بخش IVF، زنان و پروژه در حال ساخت درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بانوان با نام حضرت خدیجه کبری(س) دیدن کرد.

حضور در بخش های مختلف بیمارستان و ارزیابی روند ارایه خدمات درمانی، دیگر برنامه این بازدید بود.

دکتر «حسین نیک نهاد» معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز که در این بازدید، مشاور عالی رئیس دانشگاه را همراهی می کرد، مسایل مربوط به تامین داروی موردنیاز را در دیدار با مسوولان این بیمارستان، بررسی کرد.

در این بازدید دکتر «نوید امیدی فر» سرپرست مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س)، گزارشی از فعالیت ها، توانمندی ها و مهمترین اقدامات انجام شده در این مرکز ارائه کرد.

انجام ۲۶۶ مورد زایمان از زمان راه اندازی بخش LDR تا خرداد سال جاری و راه اندازی مرکز ناباروری از جمله مواردی بود که سرپرست بیمارستان حضرت زینب(س) به آن ها اشاره کرد.

او با طرح موضوع ادامه روند ساخت درمانگاه حضرت خدیجه (س) راه اندازی این مرکز را گامی بزرگ در خدمت به بانوان و به ویژه اقشار کم درآمد و آسیب پذیر برشمرد.

اتمام جابه جایی پست های گاز و برق، پروژه ساخت درمانگاه حضرت خدیجه(س) با همکاری مجمع خیرین تامین سلامت و معاونت توسعه و نیز تهیه ملزومات و تجهیزات بخش ناباروری، بهسازی اتاق عمل، بخش ۳ و لاندری، از جمله مسایل مطرح شده در بازدید مشاور عالی رئیس دانشگاه و هیات همراه از این بیمارستان بود.

این بازدید با حضور دکتر «حسین نیک نهاد» معاون غذا و دارو، دکتر «فرهاد شفیعی» مسوول پایش عملکرد روسا و مدیران بیمارستان ها، دکتر «قاسم مقیمی» عضو شورای اسلامی شهر شیراز و مشاور رئیس دانشگاه، دکتر «سالار رحیمی» مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر «امیر خشتی» مشاور عالی معاونت درمان، دکتر «علی اکبر رامجردی» رییس اداره امور خیرین و موسسات خیریه سلامت، دکتر «سالار خواجه پور» مسوول واحد نگهداشت مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی و همچنین جمعی از مدیران و مسوولان مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س)، انجام شد.

پایان خبر

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-5-30 8:44        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ