واحد تغذيه بيمارستان حضرت زینب(س):
  • اين واحد با بررسي آمار غذايي و رژيم نويسي بيماران بستري در بخش ها كه عمدتا بيماران OB و GYN هستند  علاوه بر آن گاها بیماریهای جنبی دیگری نیز چون دیابت، پره اکلامپسی،ناراحتی های کلیوی، پرفشاری خون وغیره رادارند، که بدستور پزشکان برحسب مورد برای آنها درخواست کانسالت تغذیه داده می شود که همه روزه از طریق اطلاع رسانی از بخشها به واحد تغذیه این امربا مشاوره چهره به چهره وبر سر بالین بیماران باثبت مشاورات در پرونده بیماران انجام می پذیرد.
  • تهیه غذاهای نرمال ورژیمی (کم نمک،کم چرب،دیابتی،پرپروتئین،کم پرپروتئین،سوپ،سرجیکال،لیکوئید،...)از وظایف واحد تغذیه است.
  • آمارنویسی وتعیین برنامه غذایی برای پرسنل وبیماران همه روزه توسط واحد تغذیه انجام می شودوبه پیمانکار واحد تغذیه که متقبل انجام کار با تهیه مواد اولیه است ابلاغ می شود.
  • در این بیمارستان برای دانشجویان پزشکی مامایی واساتید ورزیدنت های زنان وزایمان وکل پرسنل بیمارستان که در شیفت باشندغذا تهیه می شودو در قبال تحویل ژتون (بجز دانشجویان وپزشکان)به آنها در سلف سرویس غذا تحویل می گردد.
  • توزیع غذای بیماران بصورت متمرکز درآشپزخانه بصورت توزیع در سینی ها وانتقال باتریلی ها توسط آسانسور ویژه از آشپزخانه به بخشها انجام می پذیرد.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1393-10-10 10:44        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ