احیای سنت نیکوی شب یلدا در جشنواره غذای سالم در مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) برگزار شد
احیای سنت نیکوی شب یلدا در جشنواره غذای سالم در مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) برگزار شد
به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا جشنواره «غذاهای سنتی یلدایی» در سه بخش غذاهای ایرانی،شیرینی و دمنوش برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حضرت زبنب(س)، مدیر مرکز در تشریح برنامه های این جشنواره گفت: این جشنواره با هدف آشنایی و حفظ آیین ها و فواید غذاهای بومی و محلی و نهادینه کردن تغذیه سالم در سفره خانواده برگزار شد.
«سهیلا رفیعی» افزود: کادر درمان این مرکز با پخت و تهیه انواع غذای بومی شیرینجات با یکدیگر به رقابت پرداختند و بازدیدکنندگان نیز ضمن آشنایی با این غذاهای سنتی و سالم با نحوه پخت آنها آشنا شدند .
او افزود: ارایه غذاهای ایرانی و سنتی با ارزش غذایی بالا، رعایت اصل تعادل و تنوع در تهیه غذا، استفاده از گروههای غذایی اصلی، سالم و تازه بودن مواد اولیه، استفاده از مواد اولیه ارگانیک در تهیه غذا، طعم و مزه، عطر و بو، و زمان مورد نیاز برای تهیه غذا از ویژگیهای این جشنواره بود.
مدیر مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره غذا راهکار مناسبی برای معرفی غذاهای سنتی به نسل جوان است افزود: مصرف غذاهای فست فودی در طولانی مدت باعث ایجاد چاقی و اضافه وزن و به دنبال آن ایجاد بیماری های غیر واگیر می شود و برگزاری چنین جشنواره هایی در کنار نشاط افزایی می تواند تلنگری برای استفاده بیشتر از غذاهای سنتی و محلی باشد.
او اضافه کرد :هم چنین این برنامه با آموزش هایی پیرامون نکات تغذیه ای و بهداشتی در مصرف خوراکی ها برای مهمانان سفره یلدا مخصوصا افراد مبتلا به بیماری افزایش فشار خون، دیابت و چاقی همراه بود.
مدیر مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) افزود: عواید حاصل از این جشنواره صرف بیماران و نیازمند مراجعه کننده به مرکز خواهد شد..
پایان خبر
نظر دهید