جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته ملی دیابت در مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) برگزار شد
جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته ملی دیابت در سه بخش غذاهای ایرانی، شیرینی و دمنوش های مناسب بیماران دیابتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حضرت زبنب(س)، مدیر مرکز با اعلام این مطلب گفت: با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم و سنتی اصیل ایرانی به همت واحد آموزش سلامت و مشارکت کمیته دانش در سه بخش غذاهای ایرانی،شیرینی و دمنوش های مناسب بیماران دیابتی، برگزار شد.
«سهیلا رفیعی» افزود: در این جشنواره یازده هنرمند کادر درمان این مرکز در پخت غذاهای سنتی و سالم با تزئینات زیبا با یکدیگر به رقابت پرداختند.
او اضافه کرد: در این برنامه مراجعان و کارکنان این مرکز دیگر مخاطبین این برنامه بودند نسبت به پیروی از برنامه غذایی مناسب علائم دیابت بارداری و عوارض جدی برای مادر و جنین، خطر ابتلای مادر به دیابت نوع 2 در آینده و احتمال ابتلای کودک به قند خون بالا خطر اطلاع رسانی شد.
او افزود: رئیس مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) با حضور در این جشنوار ضمن پیامدهای زیانبار دیابت، به نقش مهم پرستاران شاغل در این مرکز در خصوص دیابت بارداری و دوران بارداردر حمایت از افراد دیابتی در کنترل این بیماری مهم دانست.
او ضمن قدردانی از دست اندکاران این برنامه تأکید کرد: در تلاش هستیم با اطلاع رسانی و آشنایی مردم درباره عوارض بیماری دیابت به ویژه مادران باردار و نیز عوامل به وجود آورده و تشخیص به موقع دیابت و پیشگیری از بروز عوارض با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم.
مدیر مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب (س) افزود: عواید حاصل از این جشنواره صرف بیماران دیابتی و نیازمند مراجعه کننده به مرکز خواهد شد..
در پایان این جشنواره به برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهداء شد
پایان خبر
نظر دهید